Графік роботи

Пн. - Пт.: 09:00 - 18:00

Сб.: 9:00 - 15:00

Нд.: вихідний

ua

Вхід

Реєстрація
Введіть ім'я
Введіть прізвище
First name is not valid!
Last name is not valid!
Це не адреса електронної пошти!
Введіть адресу електронної пошти
Користувач з таким email вже зареєстрований!
Введіть пароль
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Підтвердіть згоду з правилами та умовами
E-mail або пароль неправильний!

Як вибрати портал для електрокаміна?

Як вибрати портал для електрокаміна?

Цим питанням задається багато наших клієнтів, адже електричні каміни у 2022 році стають дедалі популярнішими. Воно і не дивно, адже електрокаміни мають цілий ряд переваг, у порівнянні зі повноцінними цегляними камінами. Можливість встановлення у квартирі багатоповерхівки, невелика вага, відсутність диму, нагару та сажі, абсолютна безпека, простота в експлуатації та встановленні, неперевершений зовнішній вигляд — це основні переваги встановлення електрокаміну у приватному будинку, офісі, готелі, квартирі, на дачі чи в котеджі.

Купити електричний камін в Україні зараз надзвичайно легко, але для того, щоб камін загалом гармонійно вписався в інтер’єр приміщення, варто подбати про портал для електрокаміна. Це так зване “обрамлення”, яка зазвичай слугує декоративним доповненням до опалювального девайсу.

Види порталів для електрокамінів

На просторах Інтернету можна зустріти безліч варіантів порталів. Всі вони будуть відрізнятися своїм стилем, матеріалами, а також ціновим діапазоном.

Можемо розділити портали для електрокаміна на кілька основних категорій.

По місцю встановлення:

  1. Кутові;
  2. Фронтальні;
  3. Трансформери.

Якщо говорити про зовнішній вигляд порталу для каміна, то можна розділити на такі підпункти:

  1. Класичний стиль - найбільш популярний вид порталів. Портали в класичному стилі нагадують каміни, які будувалися ще десяток років тому. Зазвичай вони прикрашені різьбою, візерунками, глиною. Такий вид камінів чудово виглядає у великих будинках, які можуть похвалитися великою кількістю квадратних метрів, а також високими стелями.
  2. Портали зроблені під старовину - такі портали зазвичай використовуються у будинках чи квартирах, де сучасний мінімалістичний портал буде виглядати дивно в порівнянні з загальним інтер’єром. Саме в такому випадку варто надати перевагу порталам, які також називають вінтажними. Вони можуть бути виготовлені з дерева, металу або інших матеріалів за бажанням клієнта.
  3. Стиль Хай Тек, а також модерновий мінімалізм - такий портал впишеться у будь-який інтер’єр, адже через нейтральні кольори та строгі форми, вони гармонійно виглядають у будь-яких дизайнах. Найбільш розповсюдженими матеріалами для виготовлення таких порталів є метал та скло. Деякі виробники пропонують доповнені версії порталів для електрокамінів. В певних моделях ми можемо зустріти відділ для мультимедійної техніки, джойстиків, а також для звичайних елементів декору.
  4. Портали зроблені під камінь - такий портал ідеально доповнить інтер’єр, який включає в себе багато натуральних матеріалів, а також виробів з хутра, шерсті і так далі. Якщо ж говорити про інтер’єр в мінімалістичному стилі, то портали з каменю також можуть чудово доповнити його, якщо використати, наприклад, мармур.

Ціна на портали для електрокамінів залежить від матеріалів, що використовувалися для їх виготовлення, а також від габаритів та додаткових елементів порталу.

Нащо варто звернути увагу при виборі порталу для електрокаміна?

Для того щоб не пошкодувати про зроблену покупку, варто слідувати деяким правилам.

  1. Дотримуйтесь певної стилістики - портал для каміна повинен візуально поєднуватись із загальним інтер’єром квартири чи будинку, не виглядати дивно в поєднанні з рештою меблів. Для цього потрібно правильно підібрати колір порталу. Можна залишити його нейтральним, що буде зливатися з загальними кольорами інтер’єру, а можна зробити на ньому акцент і додати більш насиченого кольору. Таким чином увага буде акцентуватися саме на каміні.
  2. Підберіть потрібну форму - від розміщення каміну залежить потрібна форма порталу. Вона може бути кутовою чи фронтальною. Якщо електрокамін вмонтований в стіну, то обрати портал стає легше, адже Вам потрібна тільки лицьова сторона.
  3. Досить банальний, але найголовніший пункт - зробити точні заміри. Щоб не мати клопотів з перероблянням виробу, варто одразу ж зробити точні розрахунки, враховуючи габарити каміна, а також місце, куди буде монтуватися портал.
  4. Оберіть матеріал, який підійде саме для Вашого випадку. Врахуйте, що ціна на портали для електрокаміна напряму залежить від матеріалів, які були залучені для його виготовлення. Вироби з натурального дерева чи каменю будуть коштувати на порядок вище, ніж товари зі штучних матеріалів. Варто зазначити, що більш якісні та, відповідно, дорожчі вироби, прослужать Вам набагато довше, ніж їх дешевші аналоги. Отже, якщо Ви збираєтесь купити портал для електрокаміна на довготривалий термін, то наша Вам порада — обирайте максимально якісну модель, яку не потрібно буде заміняти новою вже через 2-3 роки.

 

Ось найбільш популярні виробники, що займаються виготовленням порталів для електрокаміна:

Ми довіряємо цим брендам, адже за довгі роки роботи вони встигли зарекомендувати себе на ринку як надійні та експертні виробники, що виготовляють високоякісну продукцію за справедливою ціною.

Де можна купити портали для електрокамінів в Україні?

Ви можете придбати портали для електрокамінів Україні на сайті Кахель Плюс. У нас Ви знайдете широкий асортимент товарів за доступними цінами.

Для того, щоб зробити замовлення, достатньо зв’язатися з нашим інтернет продавцем, або ж оформити покупку в режимі онлайн. Ми доставимо Вам обраний товар вже через кілька днів після прийняття заявки. На всі наші товари розповсюджується гарантійний талон, а також інструкція з експлуатації та сертифікати якості від виробника. Якщо Ви ще не вирішили, який саме портал для електрокаміна купити, то зверніться до нашого консультанта, який з радістю відповість на всі Ваші питання та допоможе зробити правильний вибір. Ще ніколи купувати не було так легко і зручно.

 Приємних покупок!

Назад