Графік роботи

Пн. - Пт.: 09:00 - 18:00

Сб.: 9:00 - 15:00

Нд.: вихідний

ua

Вхід

Реєстрація
Введіть ім'я
Введіть прізвище
First name is not valid!
Last name is not valid!
Це не адреса електронної пошти!
Введіть адресу електронної пошти
Користувач з таким email вже зареєстрований!
Введіть пароль
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Підтвердіть згоду з правилами та умовами
E-mail або пароль неправильний!

Каміни в інтер’єрі вашого дому

Як основне або допоміжне джерело тепла чи як декоративний елемент каміни вже давно використовуються не лише в заміських будинках, а й в інтер’єрах квартир. Завдяки великому різноманіттю моделей можна підібрати варіант, що гармонійно поєднувався б з оформленням приміщення та повноцінно виконував би свої основні функції. В цій статті ми детальніше розповімо про види камінів та способи їх декорування вдома.

Найпопулярніший вибір

Камін, оздоблений декоративним каменем, досить часто стає окрасою віталень. Цей варіант називають універсальним, оскільки він може вдало доповнити інтер’єри у різних стилях. З точки зору експлуатації кам’яні каміни є дуже вигідними, адже не потребують особливого догляду й навіть дозволяють заощадити в холодну пору року.

Безпрограшна класика

Прийнято вважати, що камін – це конструкція, на якій робиться основний акцент в інтер’єрі кімнати. Його розміщують по центру, тим самим створюючи кращі умови для обігріву приміщення та роблячи інтер’єр по-особливому вишуканим.

Класичні каміни дають можливість сповна відчути всю велич вогнища. В залежності від моделі, для оздоблення можуть використовуватись ковані деталі, дверна ширма, різноманітна плитки для облицювання тощо. Попри значний розмір та масивність каркасу, камін у класичному стилі має елегантний вигляд. Такий елемент інтер’єру неодмінно допоможе створити відчуття затишку вдома.

Мікс лаконічності та функціональності

Найкращим вибором для невеликих за площею віталень вважаються каміни у грецькому стилі.

Серед їхніх переваг:

-        Компактний розмір;

-        Зручний механізм установки каміна;

-        Довговічність та якість матеріалів;

-        Привабливий зовнішній вигляд.

Оскільки каміни такого типу не займають багато місця й не потребують особливих умов експлуатації та догляду, їх часто можна зустріти у інтер’єрах спальних кімнат або бібліотек.

Значний попит є й на каміни в стилі мінімалізм. Пояснюється це бажанням людей облаштовувати дім лише дійсно потрібними та функціональними предметами. Привабливим для ока можуть стати каміни простої форми без зайвих елементів оздоблення. Лаконічний дизайн дозволяє відкрити багатий «внутрішній світ» каміна – якісну систему опалення та збереження тепла. А широка склянна зона огляду дозволить насолоджуватись видом палаючих дров.  

Настінні моделі

Каміни, що кріпляться до стіни, своїм оригінальним виглядом заполонили серця любителів стилю та затишку. Розмістити цю модель можна практично у будь-якій кімнаті, оскільки вона дозволяє використати простір максимально ергономічно. Настінний камін можна підібрати відповідно до індивідуальних побажань та особливостей приміщення, в якому він буде знаходитись.

Разом з низкою технічних характеристик, які підлаштовуються під конкретного власника, конструкція настінної моделі каміна передбачає наявність:

-        Захисного екрана;

-        Системи клапанів, що забезпечують функціонування системи навіть за відсутності електропостачання;

-        Системи «чисте скло».

Електричні каміни

Навіть якщо у вашому будинку немає можливості встановити камін – це не означає, що ви не можете наповнити свій дім бажаним затишком. Прекрасним аналогом традиційних моделей вважається електричний камін. Встановивши його в зоні відпочинку у вітальні, ви зробите своє житло не лише комфортним, а й стильним.

До плюсів електрокамінів зараховують:

-        Відсутність потреби проведення димоходу та допоміжних комунікацій;

-        Легкість установки системи;

-        Економію при експлуатації;

-        Простоту користування та догляду.

Навіть невеликий за розміром камін зможе наповнити приміщення теплом, а завдяки ефекту живого вогню ще й візуально прикрасити інтер’єр.

Більше інформації про каміни, товари в наявності та умови співпраці з нами можна дізнатись на сайті нашого магазину Кахель Plus чи під час телефонної розмови з нашими операторами.

 

Назад