График работы

Пн. - Пт.: 09:00 - 18:00

Сб.: 9:00 - 15:00

Вс.: выходной

ru

Вход

Регистрация
Введите имя
Введите фамилию
First name is not valid!
Last name is not valid!
Это не адрес электронной почты!
Введите адрес электронной почты
Пользователь с таким email уже зарегистрирован!
Введите пароль
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Подтвердите согласие с правилами и условиями
E-mail или пароль неправильный!

Види електрокамінів, переваги та особливості експлуатації.

Сучасний електрокамін - безпечна альтернатива живому вогню

З огляду на всі ймовірні ризики, встановлення класичного каміна це дуже відповідальний крок, який має бути добре зваженим. Живий вогонь у будинку чи квартирі несе в собі потенційну небезпеку і може створювати пожежні ситуації. Обов'язковим є дотримання правил пожежної безпеки, але навіть вони не можуть гарантувати повної захищеності від раптового загоряння предметів у будинку. Навіть невелика вуглинка може спровокувати тління дорогого килиму, пошкодити дерев'яну підлогу або навіть спричинити великомасштабну пожежу.

Технологічний прогрес не стоїть на місці, адже сучасні технології дозволяють нам повністю замінити класичні каміни на більш безпечні аналоги. Зараз ми маємо можливість купити сучасний електрокамін з високими технічними параметрами і неперевершеним зовнішнім виглядом.

Особливість електрокаміну полягає в дуже реальному відтворенні горіння живого полум'я. Він може повністю замінити свій повноцінний аналог не тільки в плані естетики, а ще й дозволяє обігріти приміщення. Правильний підбір технічних характеристик виробу дозволяє наповнити теплом навіть велику кімнату.

Електрокамін  варто купити ще з однієї причини - в інтер'єрі він виглядає просто шикарно. Такий виріб додає будинку елегантності, затишку та створює в ньому легку та невимушену атмосферу.  Гості точно не залишать Вас без компліментів!

Основна перевага електрокаміна полягає в тому, що його можна встановлювати не тільки у квартирі чи будинку, а ще й в:

  • ресторанах;
  • готелях;
  • салонах;
  • кафе;
  • магазинах;
  • на літніх терасах;
  • на балконах і т.д.

Такий декор всюди буде доречним та додаватиме приміщенню дорогої ексклюзивності. Хорошим бонусом стане той факт, що користуватися електрокаміном можна в будь-яку пору року. Регуляція температурного режиму приладу дозволяє зменшити силу обігріву влітку та насолоджуватись тільки грайливими відблисками вогню.

При проектуванні дизайну будинку, важливо розуміти, де і як будуть розміщені меблі, елементи декору і т.д.  Щоб обрати електрокамін, потрібно визначитись: яким він повинен бути? Підлоговим чи настінним?  

Настінний електрокамін

Встановивши у себе вдома настінний електрокамін, Ви отримаєте:

оригінальне доповнення до інтер'єру квартири;

безпечне джерело тепла.

Настінні електрокаміни більше схожі на картину, ніж на опалювальний прилад.  Грайливі язики вогню за надійним жаростійким склом виглядають справді вражаюче.

Настінні електрокаміни можуть бути виготовлені з:

  • металу;
  • каменю;
  • дерева;
  • мармуру;
  • термостійкого пластику.

Широкий модельний ряд дозволяє підібрати модель під будь-який дизайн квартири.

Варто згадати і про правила безпеки під час користування опалювальними приладами. Ось головні з них:

не накривати електрокамін особистими речами;

не встановлювати його поблизу легкозаймистих предметів.

Також варто регулярно провітрювати приміщення та зволожувати повітря. Дотримуючись всіх цих нескладних правил, можна сміло використовувати настінний електрокамін і бути впевненим в його абсолютній безпеці.

Одним із провідних брендів у світі електрокамінів є Aflamo. Поговоримо детальніше про модель Imperial 50. Вона вимагає мінімального догляду, адже не виділяє золу і попіл, тому не потребує ретельної чистки після кожного користування. Вмонтований електричний нагрівач має кілька режимів горіння. Ще одна особливість такого електрокаміну полягає в тому, що ним можна користуватися цілий рік. Функція обігріву відключається в літню пору року та залишаються тільки красиві візуальні ефекти горіння полум'я. Хорошим бонусом стане пульт дистанційного керування, що дозволяє змінювати температурні режими не встаючи з дивану.

Рекомендуємо звернути Вашу увагу на модель EF 72 WF від компанії Royal Shine. Оснащений функцією від перегріву, такий електрокамін є повністю безпечним в експлуатації. Позиції від Royal Shine гармонійно доповнюють будь-який інтер'єр, адже імітація горіння полум'я - універсальна прикраса, яка чудово доповнить Ваш будинок чи квартиру.

Підлоговий електрокамін

Переваги покупки підлогового електричного каміна:

  • практичність - підлоговий камін можна монтувати в будь-яке місце через скромні габарити. Відсутність диму та продуктів горіння позбавляє від необхідності монтувати димохід та витрачати кошти на встановлення вентиляції;
  • легкість у встановленні - для монтажу підлогового каміна не потрібно багато часу, а деталі для кріплення додаються в комплекті з виробом;
  • компактність - такий камін не займає багато місця, тому зберігає максимальну кількість вільного простору в кімнаті;
  • привабливий зовнішній вигляд - сучасні електрокаміни вражають своїм дизайном та формами. Можна підібрати модель під будь-який інтер'єр: класика, лофт, хай-тек, мінімалізм і т.д. Електричний камін всюди буде виглядати доречно та надасть приміщенню ексклюзивності;
  • економія коштів - ціна на електроенергію суттєво відрізняється від ціни на газ. Всього за кілька місяців користування вартість такого каміна повністю окупить себе.

Проаналізувавши всі ці переваги складно не купити підлоговий чи настінний електрокамін недорого враховуючи те, що зробити це в Україні дуже легко.

Якщо Ви ще не визначились з вибором, то зверніть свою увагу на модель Vegas від виробника Aflamo. Якщо невелика кількість квадратних метрів у будинку не дозволяє Вам встановити повноцінний камін, то не засмучуйтесь, адже Aflamo Vegas не займе багато місця і наповнить Ваш будинок казковою атмосферою. Ця модель має ще одну важливу перевагу - Ви завжди зможете транспортувати камін у будь-яке зручне для Вас місце - в альтанку, на терасу, на балкон чи в іншу кімнату. Така особливість є тільки в електричних камінів, адже класичний варіант встановлюється в певному місці раз і назавжди.

Ще одним чудовим варіантом стане модель Opti-Myst Willowbrook WF від виробника Dimplex. Такий підлоговий електрокамін лаконічно доповнить вибраний Вами інтер'єр та стане справжньою його родзинкою! Відсутність диму, сажі та іскр роблять таку модель абсолютно безпечною для жителів квартири, дітей чи домашніх улюбленців. Dimplex Opti-Myst дозволяє забути про постійний нагляд за вогнем в топці та про нескінченне підкидання дров, адже насолоджуватись чаруючим горінням полум`я можна набагато простіше! Достатньо всього під'єднати прилад до електроенергії та налаштувати потрібний Вам режим. Ще ніколи догляд за каміном не був таким легким і приємним.

 

Електричні вставки для каміна

Камін з електричними вставками це опалювальний пристрій, який працює на електроенергії та створює імітацію горіння полум'я. Такий виріб дозволяє насолоджуватись теплом у приміщенні та споглядати на ефектне горіння вогню. Такий варіант каміна не буде приносити своїм власникам тих проблем, які можуть виникнути при установці повноцінного класичного каміна. Його можна встановлювати навіть у квартирі міського багатоповерхового будинку, адже для його безпечної роботи не потрібно монтувати димохід та дбати за вентиляційний прохід. Достатньо тільки регулярно провітрювати приміщення та підтримувати камін в чистоті. Можемо порекомендувати Вам унікальну модель Redway WF від Dimplex. Вона чудово доповнить будь-який інтер'єр та навіть стане його родзинкою! Ця модель оснащена міцним термостійким склом, яке дає можливість милуватися вогнем з будь-якої точки кімнати! Компанія Dimplex стала світовим лідером з виготовлення електрокамінів, тому Ви можете впевнені в якості та довговічності виготовленої ними продукції. Абсолютна безпека електричних вставок дозволяє встановлювати такий камін навіть у дитячій кімнаті, адже відсутність відкритого вогню виключає ризик випадкового загоряння меблів чи предметів побуту.

Ще одним гарним варіантом для любителів інновацій стане модель AF28 від виробника ArtiFlame. Ця унікальна колекція зібрала в собі потужні технічні характеристики та дорогу велич для того, щоб повністю змінити зовнішній вигляд Вашої квартири. Камін з електричними вставками від  ArtiFlame коштує набагато менше, ніж повноцінний цегляний камін. Це робить його доступним для кожного охочого.

 

 

Де можна купити електрокамін в Україні?

Купити електрокамін недорого можна в нашому інтернет-магазині Kahelplus.com.ua Ми пропонуємо своїм клієнтам високу якість продуктів за справедливу ціну! Ми гарантуємо довговічність та міцність нашої продукції, адже працюємо тільки з перевіреними виробниками. У нашому каталозі можна ознайомитися з найпопулярнішими моделями таких світових брендів, як Aflamo, Bonfire, Dimplex, Royal Flame, ArtiFlame та інші. Ці виробники протягом багатьох років доводять, що купити електрокамін може кожен охочий, адже ціна на різні моделі може суттєво відрізнятися. На нашому сайті Ви можете придбати як дорогі ексклюзивні моделі, так і простіші, менш потужні варіанти.  Для того, щоб оформити замовлення, достатньо вибрати модель, яка Вас цікавить і зв'язатися з нашим менеджером. Він допоможе Вам визначитися з вибором, якщо той ще не зроблений, а також проведе розгорнуту консультацію, відповівши на всі Ваші питання. В нашому широкому асортименті присутні моделі різного дизайну та форми для того, щоб кожен міг підібрати собі якісний та красивий електрокамін. Ми працюємо напряму з виробником, саме тому можемо запропонувати Вам найнижчі ціни на ринку. Будемо раді Вашим дзвінкам!

 

 

Назад