График работы

Пн. - Пт.: 09:00 - 18:00

Сб.: 9:00 - 15:00

Вс.: выходной

ru

Вход

Регистрация
Введите имя
Введите фамилию
First name is not valid!
Last name is not valid!
Это не адрес электронной почты!
Введите адрес электронной почты
Пользователь с таким email уже зарегистрирован!
Введите пароль
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Подтвердите согласие с правилами и условиями
E-mail или пароль неправильный!

Камінна топка, де купити

Наш онлайн-магазин "Кахель плюс" пропонує з доставкою в Україні камінні топки провідних виробників: Kratki, Nordflam, Kawmet, Uniflam. Наш вибір охоплює топки з чавуну і сталі, виготовлені із застосуванням найновіших технологій і цілком відповідні сьогоднішнім вимогам щодо надійності, пожежної безпеки та довговічності.

Камінну топку можна назвати "серцем" всієї конструкції. Без неї не може бути каміна. З цієї причини її покупка вимагає максимально серйозного ставлення. Купити такий виріб в Україні найбільш легко і зручно в нашому інтернет-магазині. Ми пропонуємо топки тільки від авторитетних виробників, що досягли міцної репутації. Тому всім нашим виробам властиві довговічність і висока якість роботи.

Хороша камінна топка повинна відповідати важливим вимогам:

  • Естетичний вигляд. Перш за все це стосується тих деталей, які найбільш помітні, оскільки потрібно, щоб камін гармонійно вписувався в інтер'єр.
  • Висока якість матеріалів. Важливо, щоб вони добре витримували будь-які температури, якими супроводжується робота каміна.

Наш магазин співпрацює безпосередньо з виробниками камінів, які представлені в каталозі. Завдяки цьому ми можемо запропонувати більш низькі ціни на вироби в порівнянні з іншими магазинами. Наш асортимент включає випробувані моделі, що відповідають вітчизняним і загальносвітовим стандартам.

У нас можна вибрати різні типи камінної топки. У разі придбання каміна насамперед в естетичних цілях, щоб після розташування в зручному кріслі милуватися живим полум'ям, варто зупинити вибір на відкритій топці. Однак при необхідності покупки теплоємкої, компактної і цілком безпечної топки слід придивитися до моделей із закритою конструкцією.

Для всіх пропонованих нами камінних топок використані виключно добірні матеріали, які пройшли ретельну перевірку на заводах. Такі каміни зазвичай застосовуються в котеджах і дачних будиночках. Наша продукція допоможе Вам забезпечити комфорт скрізь, в т. ч. вдалині від міста.

Назад